Komentarų: 13

  1. Jau seniai aisku kad be ginkluoto pasipriesinimo KELIO i ATEITI NERA. G. Y. V. E. N. I, M. A. S arba M. I. R. T. I. S. Gyventi kaip gyvuliui ir sucipuotam NENORIU.

  2. Jau seniai aisku kad be ginkluoto pasipriesinimo KELIO i ATEITI NERA. G. Y. V. E. N. I, M. A. S arba M. I. R. T. I. S. Gyventi kaip gyvuliui ir sucipuotam NENORIU.

  3. LABAI PASIKĖLUS… TIESIOG, SPINDULIUOJA NUO DĖMESIO IR SUSIREIKŠMINIMO… O ĮDĖJOS TAI SENOS / DAR NUO BOLŠEVIKŲ LAIKŲ/… LAIKAS JĄ UŽDARYTI KAIP PALECKIUKĄ, NES JAU NESUVOKIA KOKIĄ DESTRUKCIJĄ DARO …

  4. Pasakėt A,turit pasakykiti ir B.Lauksim tęsinio.Nesusireikšminkit taip,nes gaunasi,kaip ultimatumas..

  5. Jau pačioje pradžioje girdėjau gilbeitsą apie TAI kalbant…Nebijau mirti, tik iki kaulų persmelkia skausmas pagalvojus, kaip mes pasitikėjome Lietuvos valdžiažmogiais prieš 30 metų ir vėliau. Jie turėtų dar mums gyviems esant gauti atpildą…

  6. Dėkui Milda, Tu drąsi moteris.
    Taip. Tai tokia realybė, kad nesinori suvokti iki galo… neviltis… Visiška tamsa. Žiauru. O juk tas globalistų grupės planas jau buvo ruošiamas eilę metų. O mes apie demokratiją svajojom.
    Aš apie tai žinojau jau plandemijos pradžioje. Nes esu smalsi ir sugebu daryti išvadas iš gaunamos įvairiausios informacijos.
    Keista iš tiesų, kaip daug žmonių apskritai nesugeba ar tingi logiškai mąstyti. Net jei jiems galingai plaunamos smegenys visais info kanalais… vistiek smalsu pasidomėti ir kitais šaltiniais.
    Juk taip aiškiai matosi, kaip valdžiauninkų galvos iš ekranų meluoja. Visa jų kūno kalba, akys – juk tas jų kalbamas melas tiesiog akis bado.
    Ir kaip taip keistai žmonės šito nemato?
    Dar turėjau tiek planų, tiek kūrybinių sumanymų… Liūdna. Bet… Ką gi – mirsim tai mirsim. Tik vaikų gaila.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *