Šiuolaikinės MADOS įtaka mums. SKAISTYBĖS galia. Kaip sukaupti MOTERIŠKĄ energiją. Marija Kazantseva

Nuo pat senų laikų moterys vaikščiodavo ilgomis suknelėmis, kurios uždengdavo visas kūno grožybes. Tačiau pradedant nuo praėjusio amžiaus 70-ųjų metų, per madą aktyviai pradėjo platinti mini sijonėlius. Tačiau ne visi žino, kad už mini sijonėlių grožio slypi liūdnos pasekmės.

Išsirengusi mergina pradeda gaudyti geidulingus vyrų žvilgsnius, tuo žalodamos savo energetiką. Energetiniame plane ją išsiurbinėja ir ji jaučia nuovargį.

Tokią madą kopijuoja ir paaugliai. Mergaitės jau 15-16 metų pradeda gyventi aktyvų lytinį gyvenimą, iššvaistydamos save ir išmetinėdamos milžinišką energijos kiekį.

Egzistuoja Ritos dėsnis (pirmojo patino dėsnis), kuris teigia, kad pirmasis vyras moters gyvenime palieka milžinišką antspaudą joje ir visi jos palikuoniai turės to vyro charakterio bruožus.

Todėl seniau ypač dėmesingai žiūrėdavo į vyro pasirinkimą. Skaistumui, nekaltybei būdavo suteikiama ypatinga reikšmė.

Visų išsivysčiusių pasaulio šalių kultūroje, moterys visada būdavo uždaros tam, kad išsaugoti savo energiją, kurią jos galėdavo nukreipti šeimai ir atiduoti vyrui, tuo pačiu saugodama jį ir šeimos erdvę.

Mielos moterys, jeigu jūs norite, kad į jūs kreiptų dėmesį padorūs vyrai, kuriems svarbi šeima, tai jums taip pat būtina tapti padoria. Renkitės ilgus sijonus, sukneles. Tuomet atrodysite moteriškai ir pakiliai. Jūs kaupsite tą pačią moterišką energiją, kuri pritraukia padorius vyrus.

Pasidalinkime

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *