Parazitiniai dariniai #6

SUBJEKTYVŪS PAMĮSLYJIMAI
Kai policistai apsilanko „svečiuose“…
Tęsinys/anonsas apie pasekmes dėl įvykio (nesusipratimo) [pašte].
Situacijos valdymo perėmimas į savo rankas.
Savo „žaidimo taisyklių“ primetimas, sąveikaujant su sistemos atstovais.
Iki kokio lygio demonstruoti savo kompetenciją „teisinių dalykų“ srityje.
Kada ir kokiu būdu galime „panuolaidžiauti/padiplomatinti“.
Pasiekto rezultato „derybose“ užtvirtinimas, ir sistemos atstovų patvirtinimo, kad „viską suprato“ teisingai, išgavimas.
Prevencinių veiksmų prognozės pateikimas, mandagiai išdėstant būsimą (galimą) veiksmų ir pasekmių scenarijų, jei sistemos atstovai bandys nukrypti nuo pasiekto susitarimo.

Visa tai jūs galėsite pamatyti mano uždarame telegram kanale, kurį tam ir sukūriau, kad būtų galima viešinti aštresnę ar „delikačią“ informaciją, kurios Youtube (ar FB) cenzūra nepraleistų, arba tai (teoriškai) galėtų sukelti problemų, sulaukiant kieno nors pretenzijų už tokios informacijos viešinimą.

Pasidalinkime

Komentarų: 6

  1. …viskas gerai su pasamprotavimais ir įžvalgomis. Įdomus požiūris, bet jau arogancija tai, trykšta vulkanu…negi sunku įdėti savo visų vaizdo įrašų paketą į “mūsų tv” ?…kas čia, per slaptumai – konspiracijos ?…ko bijome ?…kritikos ?..

  2. Telegram siuo metu vienas patikimiausiu saltiniu. Ne veltui valdziasnukiai grasinasi, kad reiketu Telegram uzdaryti, nes jau per daug informacijos, kas liecia ta feikine korona plandemija ir visus is to sekancius feikinius suvarzymus…

  3. pipiec su savo telegram,tai negi del taves reiks lysti i kazkoki tele….ar ne per daug arogancijos pas tave …

    • Telegram siuo metu vienas patikimiausiu saltiniu. Ne veltui valdziasnukiai grasinasi, kad reiketu Telegram uzdaryti, nes jau per daug informacijos, kas liecia ta feikine korona plandemija ir visus is to sekancius feikinius suvarzymus…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *