Komentarų: 12

  1. Vėgėlė vis bandė žarstyti apie teisinius reikalus ES naudai Kol Šliužas pastatė jį į vietą jog konstitucija yra aukščiau visko nei Vėgėlės pezalai apie teisinius dalykus ES (Vokietijos) naudai,,Vokietija jau seniai viską perka t,y gigantiškas gamyklas Europoje kad nušluoti visus konkurentus,ne Amerika mus žlugdo ekonomiškai ir ne amerika mus žudo kisieliumi,o Vokietija,netgi visas braižas žudynių viens prie vieno matomas iš baisiausių žmonijos žudynių meto,!! Amerika suplanavusi uždusinti po truputį Rusiją ir ją okupuoti,o Lietuva jiems ekonomine prasme neįdomi išskyrus nato bazes pabaltijo šalyse,,juk Amerika ir laišką Lietuvai parašė kad jei neįdomu jog pro Lietuvą važiuoja Baltarusijos trąšos,,Vokietija bet kokia kaina nori pavergti Baltarusiją,,tik klausimas kiek duoda tam reikalui “palaimos” iš Putino,.

  2. Ir vėl nesąmonę išleidot, skaldyti savus? Tikrai idiotai esat ?

    Vėgėlė kalbėjo,kad įstojus į ES ir turėsit atitikti ES reikalavimus, kitu atveju turi išstot. Teisybę pasakė!

    Pasirodo įstodami į ES patvirtinome ir paketą, kurio nerodė! Tai apgavo ne Vėgėlė , o tuometinė valdžia ( globalistiniai klapčiukai ) .
    Jis visiškai teisus turime vykdyti ES nurodymus, arba …
    Vat arba ir nepasakė, galėjo paminėti , kad turime surengti referendiumą , kuris būtų aukščiau ES reikalavimų , kitas kelias išstoti iš ES.

  3. Jus cia Ponai pavaret ant advokato Vegeles.O ar nepamirsite atsiprasyti va taip pat viesai,jeigu advokatas Vegele su savo komandos draugais imtu ir tarkim pakeltu AA Pranciskaus Sliuzo mirties aplinkybiu tyrymo atnaujinima??O jeigu nustatytu ,kad AA Prnciskus ne pats dauze galva i virtuves sienas kol istaske iki paskutinio laso krauje ir netekes samones mire??

  4. o tai ”tauta”,kuri savo teritorija ,gamtos resursus parduoda uz alų ir skalbimo miltelius.Na bet ka noreti is biologines mases……Vegele vartosi.Ir sitas nepatikimas……pasirodo.

  5. Reikėtu Vegeles paklausti, gal žmogus per tiek metų praregėjo? Gal suprato klydęs? Gal pakeitė nuomonę? Ar jis ir dabar yra ES “vertybių” gynėjas?

    • prakrapstyk akis. tai ne skiepai, tai medicininis preparatas ir Vegele negali buti teisus. Vegele ir siaip, specialiai ar ne, yra nemazai prikalbejes nesamoniu. jis negali atstovauti tautos. nepatikimas.

  6. Žemės reikalai asmeniškai Vėgėlės neliečia, tai natūralu. O va prievarta skiepytis ir dar visiems, karantinai, apribojimai ir tai viskas vykdoma ne tik Lietuvos mastu, tai jau liečia teisininką asmeniškai. Vienintelis adekvačiausias ir pasodintas vienas kovoje čia, šitame pokalbyje, tik Pranciškus Šliužas. Trumpas vaizdo įrašas, bet kiek Pranciškus pasakė pranašysčių, kurios šiandien jau pasitvirtino.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *