Komentarų: 12

  1. Atsakyti teks visiems prie genocido prisidėjusiems. Vyriausybė, media, visokie silikonai, likeriai ir katilai. Influenceriai. Politikai ir valdininkai. Ir visi kiti žurnaliugos dolbajobai. Atpildas ateis !

  2. Rinkit Liaudies Tauta visų koloborantui pydarastu AMERYKONU padlaižiu duomenys ir jų pinigų vergų nuopysu duomenys kurie skiepyjo ir tručyjo žmonės su bandytiniais vyrusais jiems jau KAPUT!!!!! PYDARASAI ,PINYGU VERGAI IR KITI KITI LIETUVOS VALDZIA OKUPAVE KOLOBORANTAI ÎŽGAMOS RUOŠKITES ATSISKAITYTI LIETUVOS LIAUDZIAI UŽ PADARYTA ŽALA PER 30METU LANZBERG IŽGAMA NR.1 -PIRMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Va kokie grafo pasekėjai beraščiai … Kaip ir pats grafas . Šunys loja – karavanas eina.

  3. Vyras vyriskai ir trumpai.Vertinu ,kai zmogus nori issakyti ,ir tai daro trumpai,lietuviskai ir suprantamai.Grafai,esi tikras Lietuvos Karzygys.Aciu ir stiprybes.O Tautos zudikai jau sandalius keiciasi ore.Per paskutines 5 dienas ,landsberginiu fasistu retorika taip pasikeite,kad kartais nebegaliu patiketi,kad tai si teroristine grupe.

      • Be senaties! Pastebimai padaugėjo puolančių Grafą. Tai dėl to, kad kaltieji pajuto artėjantį savo galą todėl patiria nervinės prigimties traukulius… Visada rašiau, kad reikia duomenis saugoti, prireiks tegu ir po daugelio metų. Manau, jog dar toli gražu ne pabaiga – galvas pakels buvusieji, tik turim suvokti, kad jokių buvusių, – rinksim tik didvyrius iš savo tarpo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *