Komentarų: 11

  1. tapinas įvaldęs manipuliacijas, bet jau pradeda lysti yla iš maišo, kai pastoviai tai parodoma. Pačioj apačioj čia toks trolis parašė, kad tapinas nieko neišsigando, o Antanas et jį pagyrė. tapinas visko išsigando jo veidas tai išduoda, ne veltui tiek policijos buvo sutraukta. Tai baimės pilnos kelnės. O Antanas savo amplua – patrolino ir tiek, mat tapiną yra už ką dar gerbti. tapino atsakymai buvo pikti. Tipo čia ne visa Ukmergė. o tipo tie atsivežti ar net visas seimas tai visa Lietuva? dvigubi standartai, kada patogu tą ir plepa. Gimstamumas sumažėjo mol, kad daug išvažiavo, ir čia pat tylu, kad kodėl tiek išvažiavo. Jei ten buvo susirinkę ne visa Ukmergė, tai kur ta Ukmergė, ir jos dauguma, kuri palaiko tapina?

  2. Atkreipkite dėmesį, kad tapkinas į Ukmergę atvežė labiausiai tautą piktinančius politikus ir ne be reikalo taip daro, jo tikslas parodyti savo reportažuose, jog tauta neva pati nenori su politikais kalbėtis, todėl nepagrįstai šaukia, kad su jais nesikalbama. Ten kalbėti juk nėra su kuo, nes jie kitų nuomonių negirdi, tik vieną savo idealogiją varo. Patarimas gal būtų toks, reikia pasinaudoti tapkino akcija ir prieš paprašant “akcininkus” išvažiuoti lauk reikėtų kiekienam ten esančiam ir nepritariančiam dabartinei valdžiai piliečiui sudalyvauti – prieiti prie kiekvieno atvežto polinio veikėjo (galima net po du kartius) ir nesiveliant į demagogijas, taktiškai pasakyti tik vieną sakinį – “aš už jus balsavau, tačiau prašau dabar atsistatydinti, nes nepateisinate lūkesčių”, visus tokius pareiškimus. reikėtų fiksuoti video įrašu ir viešinti.

  3. TAPINAS. YRA DVASIOS UBAGAS ,matit liaudies išdavimui ant duonos kąsnio pinigų prireikė ,nusižemines net SUPYDARAZTEJO. Visokius PYDARASTUS,VAGIUS IRIŠKRYPEIUS JAU VEŽIOJA PO LIETUVA ,PROPOGANDA ZTUMIA KAD I VALDŽIA BANDYTUS TOLIAU PRASTU.INET! TAPINAS BUVO YRA IR LIKO GERAS PROPOGANDISTAS!

    • Koks tu LITAS – RUBLIS tu BERAŠTIS . Matosi kad baigęs 7 klases , kaip ir visi palaikantys celofaną .

  4. Palaikome Tapiną . Celofanas – ne ukmergiškis – kokią jis turi teisę kalbėti ukmergiškių vardu .

  5. Oi kokį mitingą prieš Tapiną suorganizavo celofanas – keletas pensininkų ir keletas nesveikų susireikšminusių tiesos ieškotojų . Ypač ta iš Šiaulių ….

  6. Tapinistai greitai be policijos bijos į tualetą nueiti. Šaunuolis, Antanas, bravo, bravo.

    • Tai kad Tapinas nieko nebijojo . Visus bandančius kažką jam sakyti – pastatė į vietą . Net celofanui Tapinas patiko – pagyrė .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *