Lietuvių delegacija stebi Minske vykstantį referendumą

Baltarusijoje vyksta surengto referendumo balsavimas. Atvyko šimtas devyniasdešimt trys stebėtojai iš užsienio šalių. Žmonės labai aktyviai balsuoja už naujas Konstitucijos pataisas, kurios susiaurina prezidento galias ir sumažins prezidentinę vienvaldystę, taip pat Konstitucijos pataisose įrašyta, kad šeima yra vyro ir moters sąjunga. Šis referendumas pasitarnaus demokratijos plėtrai Baltarusijoje. „Man džiugu, kad galiu stebėti balsavimą šiame itin svarbiame referendume“, – pranešė Erika Švenčionienė, dalyvaujanti kaip stebėtoja referendumo balsavime.

Pilietinio judėjimo „Geros Kaimynystės Forumas“ delegacija Minske stebi pasiruošimą referendumui dėl Baltarusijos valdymo sistemos reformos. Referendumas vyks sekmadienį. Jo eigą stebės delegacijos nariai – oficialūs tarptautiniai stebėtojai – Kazimieras Juraitis, Vaida Juozapaitytė ir Erika Švenčionienė.

Pasidalinkime

Komentarų: 3

  1. Eduardai, vardas lyg ir vyriškas, bet esi zuikis bailys, kuriam ant uodegos užkrito rasos lašas, o jis iš išgąsčio paskelbė visam svietui, kad dangus griūva. Tokiu principu tu keli paniką komentaru, nors nei Ukrainoj, nei Baltarusijoje nebuvai, tik prisiklausei lietuviškų valdžios pratrydėlių pliauškalų. Patarimas – nekišk savo kreivo šnipo į kitų valstybių tarpdurį, nes privers. Geriau pasišluok savo kieme, jei toks aktyvus esi.

  2. ir tai veliau bus pavadinti paciu demokratiskiausiu balsavimu 🙂
    batia falsifikuoja visus rinkimus ir cia tik balsavimo parodija. Na ir stebetojai atitinkamai pasirinkti tokie padlaizunai rusiskam rezimui. Grizusi vadinamoji lietuviu delegacija ekstazeje bus irgi nuo tvarkingai ivykusiu rinkimu ir kaip batia puikiai tvarkosi savo salyje, kaip nekaltas raketas leidzia i broliska kaimyne, tiesa tai spec.operacija 🙂 Matom ir girdim, kaip griaunama ir zudoma Ukraina pasinaudojant Baltarusija, kaip kiemu, pro kuri atakuojamas Kijevas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *