Nuotrauka: stop kadras

#Grafas. Pafantazuokime

Pasaulyje vyksta tiek daug absurdiškų dalykų, kad belieka tik pafantazuoti apie tai, kas mūsų laukia ateityje. Ko dar galime tikėtis iš farmacijos specialistų?..

Grafo Liutkevičiaus transliacija.

Pasidalinkime

Komentarų: 2

  1. Kaip pasake vyr infekcionistas, kad jam WHO jau pasake kad laukit po 2 metu dar baisesni “epidemija”. taip pat isgalvota..taip pat bus 10% medicinos, visa kita, politika ir biznis. kaip ir su coronavirusu.

  2. Anekdotas del praejusio viruso.Virusuota gyvate smelyne ikando drambliui.Dramblys issigelbejimo lipo i auksciausia kalno virsune,kad suesti stebuklinga geleantivirusine.Gelelegal nespejo dramliui pagelbeti,ir is olos isskrides siknosparnis isprievartavo ta dramli.Tuomet isalke kinieciai sugavo ta apsikretusi siknosparni ir ji nupese turguj wuhano pardave pietums.Tai cia pirmos plandemijos rezultatas.O dabar naujas makaku raupu virusas paplito is kanaru salu.Matyt ten daug siknadraskiu randasi.Idomiausia,kad toks fauciu antanukas is amerikos sveikatos centro,ir zydas geitzas tv studijoj,apie ta raupu virusa kalbejo jau pries pusmeti.Zino tie pasaulio zmogzudziai ka jie sukure ir kada planuoje paleisti.Dar turetu buti toks magburgo ar magdeburgo virusas,kuris bus zymiai pavojingesnis,ir kaip sake autistas medicinos profesorius bilius geitzas,zmonijai bus zymiai sunkiau susidoroti su pastaraja epidemije.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *