Komentarų: 3

  1. neseniai nefridoje moteriske mire, jie tyciojasi is jos, sake kad sveika , ta kentejo, dukra nuveze i vln, ten rado 4 naviku stadija, kai mire, nefridos nusikalteliai tesiog pradejo klastoti dokumentus, kad isvengti problemu. eiline lietuvos kriminaline uab…faktiskai gydytoju ten nera, ir i ligonines tyciai ne guldo, ten zmones tesiog mirsta. o jie visa maskoja pagal atidirbta schema na kaip megsta daryti lt “gydytojai”. kartu su patalogoanatomais.

  2. yra tokia nusikalteliu gauja nefridos ambulatorija, ten vyksta kriminalas, klientu mulkinimas, sukciavimas, pinigu vogimas is klientu ir tt..uzsakineja klientus, smeizia ir visa kita…nieko nebijo nusikalteliai, prie save turi mentu, teismo ekspertu, patalogoanatomu ir tt….sako kad ir advokatas ju buvusis mentas. .o ir sita sejonienie maciau laikina nefridos nuotraukas..kaip suprantu geri pazystami su nefridos direktoriu? viename univere studijavo? tai dabar aisku kodel nefridos nusikalteliai nieko nebijo ir niekas ju nebaudzia. galit paskaityti internete kad nefridoje duodavo tuscias lapeles pasirasyti seimos gydytojai..ka dare su parasais neaisku…taip pat nefridos nusikalteliai mulkina klientus per suklastotus depresijos HAD testus kurie visiems rodo stipri depresija..nes balu sistemu suklastota.. zmogus gauna vietoje 0 balu 18 balu..suklastotas testas buvo atrastas kul ligonines profesorio puslapije. apie tai zino veryga ir dulkys. kai jiems rase apie tai, jie tesiog blokavo. tokia medicina pilieciai uz jusu mokescius.

  3. Landsbergines gaujos clienams nereiketu naudoti chuntos pavadinimui zodi koncervatoriai.Si padugniu gauja neturi nieko bendro su koncervatoriais ir koncervatyzmu.Tai tiesiog Lietuvos naikinimo lietuviski banderovcai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *