Nuotrauka: stop kadras

Vytautas Landsbergis pripažino, kad yra kaltas dėl karo?

Lietuvos “prezidentas” pripažino: “Landsbergis visada kaltas, čia nieko naujo, žinoma, dėl karo taip pat”. Tarybinis profesorius taip pat šaipėsi iš savo gerbėjų, kurie galvoja, kad jis labai daug padarė dėl Lietuvos nepriklausomybės.

Panašu, kad į senatvę žmogui pagaliau prabilo sąžinė…

Šaltinis: Lietuvos kronikos

Pasidalinkime

Komentarų: 5

  1. Seni nenusipezek,,,koluki galima buvo pavadint….Lietuvos ukiu,arba dar kitaip..ir viska palikt,o dabar …… greit tik zoologijos sode kiaule pamatysim.Savo jau nieko neturim,ir tu tuo patenkintas????

  2. Smirda klausytį. Smirda ta pati Lietuva. Gailiuosi tik VIENO, kad 30m buvau akla ir smirdėjau ten. O dabar gera kur jokių pandemijų, iš žmonių neišdidurbinėjama, yra sava elektra ir tt.
    Laimingi (NE)Lietuvoje.
    P.S. Junkitės 😉
    Anksčiau ar vėliau padoriausi visuma 100% išvažiuosite.

  3. Nejau aplink dedule visi tokio pat raugo ir su tiek pat baimes???Nu nebeleiskit nukrosusiam Lietuvos toliau naikinti??Uzdarykit kur nors Rokiskyje,kur spec tvarka,kad dedule nustotu dergtis .nustotu meluoti,nustotu niekinti Tauta.Juk niekas kitas Lietuvoje ,per visa Lietuvos istorija ,nesugalvojo tiek niekinanciu zodziu savo salies zmonems pravardziuoti??Kazkada ,iskises galva pro fortkele,ir man sitas padaras atrode garbingu.Pasirodo ,kaip tokie chameleonai moka prisitaikyti prie esamos aplinkos esamu laiku??Na nebeleiskit sitai chuntai toliau naikinti Lietuvos ir Lietuvos zmoniu???

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *