SEL’as paprašė nužudyti Valinską ir atnešti jam jo galvą

Arūnas Valinskas (laidų vedėjas) kartą yra pasakęs: „Tomaševskis yra absoliutus kolorado vabalas, kuris, gaudamas finansavimą savo partijai iš Lietuvos valstybės biudžeto, yra antivalstybininkas. Tokius reikėtų šiaip jau šaudyt. Po vieną per metus. Pradėti nuo jo, nes tai yra bėda, ką jis daro”. Tai buvo pasakyta spalio 14 dieną delfi.lt laidoje.

Valinskas buvo užsipuolęs ir Egidijų Dragūną

„Mielieji, Kreipiuosi į visas žiniasklaidos priemones – radijo stotis, TV kanalus, portalus ir t.t. Tiesiog prašau išimti iš savo grojaraščių, repertuarų, aprašomų naujienų tokį išgamą kaip Egidijų Dragūną-SEL’ą. Pamirškime, kad jo nebebūtų mūsų gyvenimuose. Tegul tie jo suknisti koncertai tampa praeitimi, kuri niekada nesugrįš“, – tąkart skelbė A.Valinskas.
Egidijaus Dragūno – SEL’o kirtis Valinskui

Praėjus vos keturiems mėnesiams po Valinsko raginimų atsiriboti nuo Egidijaus Dragūno, šis kirto atgal – tik daug rimčiau. Šį kartą tiesioginės „Instagram“ transliacijos metu sekėjų paklaustas apie būsimus koncertus, Dragūnas atrėžė: „Kada koncas? Koncas tada, kai užmušit Valinską ir atnešit man jo galvą“, – matyti SEL’o darytame vaizdo įraše.

Po šio vaizdo įrašo kilo dar vienas skandalas…

Sekite Mūsų TV Telegrame: https://t.me/musutv

Pasidalinkime

Komentarų: 1

  1. Mano nuomone sis ziniatinklis yra rimtas,ir pateikiama info teisinga ir pamatuota.kam toki rimta puspapiuka gadinti su tais dviem nuopistukais??Tegul vienas kitam shiknas ardo,tegul galvas pjausto,ju reikalas??kam tersti tokiom atmatom rimta puspapiuka??? man ir manau daugeliui ,sie pridurkai neidomus,nes jie sugadinti pinigu tiek,kad aplink esanciu zmoniu sie ,per babkem apklijuotas akis,neistengia pamatyti.Ziurint i tokiuos norisi tiesiog nusispjauti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *