Vaidas Žemaitis. Kodėl Vakarai laimi?

“Nebijokime pripažinti tikrovės – Vakarai laimi prieš Rusiją. Tai, kad Rusija kovoja Ukrainoje, tėra vienas iš didelio karo mūšių, kuris visiškai nelems karo eigos. Vakarai šiame kare pirmauja praktiškai visuose kituose žmonijos valdymo prioritetuose, o Rusija šiuo atveju yra pralaimėtoja. Negana to, Rusija kai kur bando Vakarus kopijuoti ir tai jiems taip pat sekasi labai prastai. Apie visa tai plačiau – vaizdo reportaže.”

Susitikime Telegrame “Mūsų TV”: https://t.me/musutv

Kviečiame paremti:

Norintiems tapti mūsų Patreonais: https://www.patreon.com/m/musutv

VšĮ „Mūsų TV“ Banko sąskaita: LT253500010014672482 (pervedant paramą, mokėjimo paskirtyje įrašykite PARAMA)

Norintiems paremti Paypal sistemoje: https://www.paypal.com/paypalme/musutv (mokėjimo paskirtis – PARAMA)

Norintiems paremti kriptovaliutomis Vaidą Žemaitį:
Bitcoincash: qrukl72dhavlk9rl4exkcjptjphjytdhxu0vvq7nt4
Bitcoin: 3D1HbuxTmd6HqWozFhi1ztpvapiv7oUTdf
Ethereum: 0x0FB719Fe85cC2f9E569982BB30206DBd5399a3Ba

Susitikime Telegrame “Būkime vieningi”: https://t.me/bukimevieningilt
Susitikime Telegrame “Mūsų TV”: https://t.me/musutv
Susitikime TikToke: https://www.tiktok.com/@vaidaszemaiti…

Pasidalinkime

Komentarų: 2

  1. Ponas Jonai, jūs kažko nesupratote…. Vaidas kalba apie tai , kad vakarai “plauna” smegenis savo ideologija ir laimi. Tas tiesa. Jie laimi. Atseit Rusija pralaimi tame fronte. Bet aš nemanau , kad pralaimi, nes jie turi savo galingą ideologiją ir propagandą. Bet gal būt kažkas pasikeis po karo Ukrainoje (tada gali keistis ideologija Rusijoje). Ten viskas keisis iš pagrindų , jei Rusija pralaimės karą.

  2. Vaidai, šį kartą tu nusišnekęjai arba , , , aš tavęs visiškai nesupratau. Visą pusvalandį kalbi, kad vakarai pasauliui neša visapusiškas blogybes, bet darai staigią išvadą, kad vakarai laimi, o Rusija pralaimi. Taigi tavo argumentai apie vakarų politiką neigiami, bet išvados – teigiamos. Kažkas nesiderina… Kitas dalykas – laimėjimas laimėjimui nelygu. Ir pats sakei, kad galima laimėti mūšį, bet pralaimėti karą. Taigi, politinėje kovoje kaip ir šachmatuose reikia numatyti keletą ėjimų į priekį. Todėl gali atrodyti, kad šiandien pralaimime, bet tas pralaimėjimas gali atverti kelią didelei pergalei. Valdai, jei tu nori apšviest bet ne kvailinti žmones, tai kalbėk tiesiai šviesiai, be jokių filosofinių išvedžiojimų, nes tavęs daugiausiai klauso eiliniai žmonės, o “elitas” … jis turi savo filosofus,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *