Nuotrauka: stop kadras

V. Andriukaitis: “net jeigu ir turite 3, skiepykitės 4-a”

Vytenis Andriukaitis teigia, kad jau reikia pradėti nešioti kaukes ir skiepytis 4-a vakcina, net jeigu turite 3. Lietuva jau gavo naujas vakcinas – signalas labai aiškus…

Pasidalinkime

Komentarų: 5

  1. Tokiuos ,kaip sis andriukaitis,susirgusius globaline sio meto pasauline liga -gobshumu,ir pardavusiu viska uz kelis landsberginius grashius,reiketu vakcinuoti priverstine tvarka,kasdiena po dvyguba doze.Toks pasaulinio garso zydas is Rusijos spejo susivakcinuoti astuonis kartus,tiesa ,jau patiese kanopas ir gan didelese kanciose,pamates giltine su dalgiu irgi jau sake ,kad be reikalo mokslu patikejes.Tiesa,tas zydpalaikis reklamavo uz tikrai solidzias babkes.O va tas lietuviskas zyrynovskis,pasiruoses tauta sinaikinti uz nuotrupas.Andriukaiti,mes galim sumesti tau ant tu astuoniu doziu marmalu,jeigu pats neturi,bet tik su salyga,kad viesumoj pasakysi tiesa uz kokia kaina ar uz kiek siulai zmones zudyti??Esi brudas .

  2. Gaila, kad buvęs gerbiamas žmogus Vytenis Andriukaitis nuseno. Nesinori tikėti, kad Vytenis būtų parsidavęs globalistams-neokomunistams ir landsberginei šaikai, bet jo paskutinis palinkėjimas skiepytis ketvirta ir sekančia nuodų vakcinos doze yra siuntimas nesusipratusių žmonių į savanorišką nusižudymą. Nejaugi Andriukaitis to nesupranta? Gal tai senatvės pasekmė? Liūdna, net graudu, kai buvęs gerbiamas žmogus nueina šunkeliais. Kas pasakys, kur to paklydimo tikroji priežastis?

  3. Gerai, kad jis pasisakė, kuri užsienio kontora verčia jį taip kalbėti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *