Nuotrauka: stop kadras

Prasideda didžiulė kova už žmoniją

“Vyksta kova už žmogiškumą. Daktarė Carrie Madey atskleidžia, kaip „Big Tech“ bendradarbiauja su „Big Pharma“, kad įdiegtų naujas technologijas į būsimas vak*inas, kurios pakeis mūsų DNR ir pavers mus hibridais. Tai sukels mums žinomos žmonijos pabaigą ir prasidės transhumanizmo procesas: ŽMOGUS 2.0. Vak*inomis planuojama įvesti nanotechnologijas į mūsų organizmą ir prijungti mus prie debesies bei dirbtinio intelekto. Tai leis korumpuotoms vyriausybėms ir technologijų milžinams kontroliuoti mus be mūsų žinios. Tai gali atrodyti šauniai tiems, kurie matė per daug mokslinės fantastikos filmų, tačiau iš tikrųjų tai panaikins mūsų autonomiją ir pavers mus globalistinių technologijų kompanijų vergais, kurios gali mus kontroliuoti be mūsų žinios.”

Pasidalinkime

Komentarų: 4

  1. Aš irgi pritariu, kad visi kalti, tik ne tie, kurie patys perka ir ėda užnuodytą maistą ir ne tie kas sau ir vaikams leidžia vakcinas. Liūdna, kai žmonės nenori prisiimti atsakomybės už savo kvailus sprendimus ir veiksmus. Ir išvis, prieš džiaugdamiesi šita video propaganda, pirmiausia, pasidomėkite, kas ta daktarė Carrie Madey.

  2. Kiek taip gali testis,kiek galima zmonija nuodyti mosantos produktais,tokiais kaip GMO roundapfo ivairus junginiai,chemtrailai,experimentines vaakcinos su nano dalelem ir kitoks brudas.Pasaulis bunda,todel teikia vilciu,kad zmonija kurs atsaka tiems pasaulio globalistams.manau nepades net kalnu giumoj iskasti bunkeriai.kaip shunis zmones trauks i pavirsiu ir uzdare grotuotose dezese naudos experimentine vaakcinas ant ju tol,kol sie kauks vilku balsais.Turetu buti imtasi tokiu priemoniu,kad tai istorija rodytu ir prisimintu tukstancius metu i prieki kartoms.

  3. Ačiū tiems, kurie išvertė šitą video. Bet manau kad didelė dauguma užzombintų protų nepajėgs priimti šitos informacijos. Vis tiek ačių už dalijimąsi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *