Vaidas Žemaitis. Paskaičiuokime

Vaidas Žemaitis: “Lietuvą valdo labai protingi žmonės – ekonomistai ir visokie kitokie, baigę įvairiausius mokslus. Man, kaip paprastam kaimiečiui, kartais (netgi dažnai) atrodo, kad jie nemoka elementariai suskaičiuoti iki 1+1. Arba jie moka skaičiuoti, bet apsimeta, kad nemoka. Apie tai ir pakalbėkime!”

Norintiems paremti Mūsų TV:

Norintiems paremti Paypal sistemoje: https://www.paypal.com/paypalme/musutv (mokėjimo paskirtis – PARAMA

Susitikime Telegrame “Mūsų TV”: https://t.me/musutv

Pasidalinkime

Komentarų: 5

  1. Tarybinių kolūkių egzistavimo laikais sklandė anekdotas: ” Kolūkio pirmininkas renkasi vyr. buhalterį. Atėjusį egzaminuoja – kiek bus dukart du? Atsako du. Nepriima. Antras pretendentas sako, kad bus penki. Netinka, nepriima,. Atėjo lyg ir žydelis ir į tą patį klausimą atsako klausimu – o kiek tamstai reikia? Tas kandidatas tampa vyr. buhalteriu. Šių dienų valdžioje esantys buhalteriai-ekonomistai į klausimus atsakinėja vakarietiškų ir amerikietiškų “kolhozų” vadovams pagal tą pačią seną trečiąją taisyklę. Lietuva, turėdama tokius parsidavusius vadovus, tiksliau, administratorius – likvidatorius, eina susinaikinimo keliu, kurį paviešino TSKP narė Nijolė Oželytė. Kol tą spygliuotą užtvarą nuo Baltarusijos sienos neperkelsime prie vakarinių Lietuvos sienų, tol mūsų šalyje vyraus vakarietiška “tvarka” rusišku pavadinimu – bardakas.

  2. “Šimonytė sveikina su Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos diena: linkiu dar aukščiau iškelti ir narsiai nešti žodžio laisvės vėliavą” (iš delfio). Kyla ?: tai kurgi ta teisingo žodžio laisvė, jei atjungiami tiesą skleidžiantys kanalai?

  3. Tiesą pasakius jau mačiau šiom dienom,kad pradeda eiti propaganda,kad invalidumas -madinga 🤦 tai jei niekas nesikeis, turbūt sulauksime paradų ir invalidų vežimėliuose, o vaikai pjaustysis kojas,rankas kad būtų madingi 🤦

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *