Būdavo Tarybiniais laikais nusiperki keletą butelkų alaus, kurių galiojimo laikas būdavo – kiek pamenu iki 5 d. ( ne taip kaip dabar 1 m. ) , parsineši namo, pakratai – drumzlės pakyla ir tampa drumstu… Tada nusilauži vyšnios šakelę, nužievini ir atidarius kyšt į butelką … Po kelių sekundžių fontanas iš butelio kakliuko ! Nu putoja ir lieka apie pusę butelkos turinio, bet už tai be drumzlių ir beveik šviežias 😀
Būdavo Tarybiniais laikais nusiperki keletą butelkų alaus, kurių galiojimo laikas būdavo – kiek pamenu iki 5 d. ( ne taip kaip dabar 1 m. ) , parsineši namo, pakratai – drumzlės pakyla ir tampa drumstu… Tada nusilauži vyšnios šakelę, nužievini ir atidarius kyšt į butelką … Po kelių sekundžių fontanas iš butelio kakliuko ! Nu putoja ir lieka apie pusę butelkos turinio, bet už tai be drumzlių ir beveik šviežias 😀