Lietuvos elitas švenčia JAV okupacijos penktąsias metines

Lietuva paminėjo 5-ąsias šalies okupacijos metines. Ar tikrai yra pagrindo švęsti JAV okupaciją?
„Trečiadienį Aljanso rytiniame flange tvyrant įtampai dėl galimos Rusijos invazijos į Ukrainą, rengiami renginiai, skirti NATO tarptautinio bataliono dislokavimo Rūkloje, Lietuvos Jonavos rajone, metinėms paminėti.
Ceremonijoje dalyvauja Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda, gynybos ministras Arvydas Anušauskas, kariuomenės vadas generolas leitenantas Valdemaras Rupšys, NATO generalinio sekretoriaus pavaduotoja Mircea Joana, NATO karinio komiteto pirmininkas, admirolas Robas Baueris, vadas. Vokietijos ginkluotųjų pajėgų Eberhard Zorn, Nyderlandų gynybos ministrė Karin Ollongren Vokietijos ambasadorius Matthias Sonn.
Lietuvos konservatoriai liberalai jau 30 metų siekė Lietuvą patikimai įtvirtinti JAV-NATO kolonijinėje sistemoje ir jiems tai pagaliau pavyko. Pasveikinkime save: ilgą laiką, visą “atkurtos nepriklausomybės” laikotarpį masinė lietuvių sąmonė buvo nuodijama konservatorių liberalų prasimanymais apie “agresiją iš Rytų”. Ir po šiuo triukšmu buvo tyliai įvykdyta šliaužianti Lietuvos okupacija. Tačiau ne iš Rytų, kaip to tikėjosi konservatorių liberalų melo propagandos suklaidinti tautiečiai. O iš Vakarų – dėsningai ir istoriškai nuo kryžiuočių laikų įprastu būdu.
JAV-NATO okupacinės pajėgos švenčia savo įžengimo į Lietuvą penktąsias metines!

Pasidalinkime

Komentarų: 1

  1. Nuo proto nuvažiavęs šitas Lukašenkos ir Putino tovariščius . Važiuok ir laižyk jiems toliau .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *