Vaidas Žemaitis. Pasiruošimas kelionei į Švediją ir apsišaukėliai kovotojai

Vaidas Žemaitis apie kelionę į Švediją ir Liną Jurgutį bei piktus žmonių komentarus. Taip pat apie stabų garbinimą ir gamtos naikinimą bei kovotojus – apsišaukėlius.

Susitikime Telegrame „Mūsų TV“: https://t.me/musutv

Kviečiame paremti Mūsų TV:

VšĮ „Mūsų TV“ Banko sąskaita: LT82 7230 0000 0070 0529 (pervedant paramą, mokėjimo paskirtyje įrašykite PARAMA)

Norintiems paremti Paypal sistemoje: https://www.paypal.com/paypalme/musutv (mokėjimo paskirtis – PARAMA)

Pasidalinkime

Komentarų: 3

  1. Nepritariu Lino Jurgučio kandidatavimui į prezidentus. Kandidatas turi gyventi Lietuvoje. Liną mažai kas pažįsta, nežinoma jo veikla, jo sugebėjimai, o kalbomis tikėti negalima /tai parodo daugelio išrinktųjų į valdžią pavyzdžiai/. Jeigu Linas nori pasitarnauti Lietuvai, tai lai kandidatuoja į Seimą ir ten parodo, ar vertas būti prezidentu. Būsimame Seime – veiklos bus iki valiai.

  2. Ar padaro drausmės bylos iškėlimas V. disidentu? Ne. Bet tai paskleidžia žinią, kad tai pas mus vyksta. Žinia paskleista daug platesniam žmonių ratui, žmonių, kurie galbūt dar gyvena iliuzijų pasaulyje, kurie net neįsivaizduoja, kad taip galėtų būti. Šiuo metu dar yra labai sunku paskelbti V. marginalu, valstybės priešu ar panašiai. Tai sunku yra padaryti būtent dėl jo praeities, dėl jo užimamų pareigų. 

  3. V. L. Ž.
    Pliusai. Jo  misija yra šviesti (žadinti) visuomenę. Į politiką nesiveržia Įžvalgus, realiai suvokiantis geopolitinę situaciją, matantis problemas . Deklaruojantis tradicines vertybes, sveiką gyvenimo būdą. Daromi reportažai dažniausiai įdomūs , naudingi. 
    Minusai.Labai mėgsta kitus opozicinius kritikuoti, tuo pakenkdamas visoms opozicinėms jėgoms rasti bendrų sąlyčio taškų. Iš vienos pusės gerai, kad kritikuoja, iš kitos tai labai sumenkina antisisteminius, pakerta pasitikėjimą jais. Jis neieško, kas juos galėtų vienyti, bet ieško, kas juos skiria. Užsiciklina ant kai kurių dalykų. Pavyzdžiu gali būti V. dalyvavimas akcijoje  prie Baltarusijos . Kiekviena proga tai pabrėžti, tai jau paranoja. Taip, jis ten dalyvavo, bet , tikrai, neorganizavo. Neieško, kuo galėtų V. būti naudingas Lietuvai, bet ieško, kaip jis gali pakenkti. Tai labai siauras požiūris. Reikia rasti taškų, kurie suvienytų opozicines jėgas, o ne skaldytų. Opozicijos skaldymo principas , tikrai, nesuvienys ir jokios naudos Lietuvai neatneš.
    Dėl jo propaguojamo būsimo Prezidento J. Prezidentas ne tik atstovauja tautą , bet kartu  ir reprezentuoja . Gal pradžiai reiktų išmokti bent nesikeikti…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *